Feel Alive.

Termék keresés:

FINOMSZERELÉK

Will Raison

kepatmeretezes hu 02 WillRaisonWill Raisont "világbajnok-anyagból" faragták, nem kell bizonygatnia mennyire jó horgász. Ennek ellenére szerény, őszinte nagykövete sportunknak és a Daiwának. Mindenkire szán időt és megosztja bárkivel a tudását, hogy segítsen eredményesebb horgásszá válnunk.

Ezt megfigyelhetjük DVD-sorozatának felvételein, ahol számos olyan módszert és trükköt mutat be, amelyek segítségével hatalmas sikereket ért el.

    

 

 Sandra Scotthorne

sandrusSandra egy igen figyelemre méltó horgász, és bár visszavonult a nemzetközi csapatversenyek világából, sokkal több horgászatot tervez egyéniben. Öt csapat és két egyéni NFA női világbajnoki címen túl számtalan eredmény sorakozik a neve mellett, örökre beírta magát a horgászat nagykönyvébe. Halkon Hunt nevű, vízálló ruházatot gyártó cégével pedig tovább dolgozik azon, hogy más területen is nyomot hagyjon a horgászat világában. Férje, Alan Scotthorne ötszörös világbajnok.

 

 

 

 

 

 Cameron Hughes

kameronka2017-től a konzultáns csapat tagja. Fiatal és nagyon tehetséges horgász. Főleg folyókon és egyéb természetes vizeken szeret horgászni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 PERGETÉS

Ville-Matti Blomqvist  

Ville matti

A Daiwa – Prorex által szponzorált, finn versenyhorgász, aki szívesen perget, de a hidegebb hónapokban a lékhorgaszatban is nagyon eredményes. 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

Kristian Keskitalo                    

11 Kristian Keskitalo

Kristian a Prorex egyik kedvelt konzultánsa. A többi skandináv szakértővel ellentétben Kristian nem aktív versenyhorgász, viszont rengeteg hasznos tanáccsal segíti a Prorex csapatot. Kedvenc hala a sügér, de szívesen horgászik kapitális méretű csukákra vagy süllőkre egyaránt.

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Anders Krus

10 Anders Krus

Anders Kurs Stockholmban él. Prorex konzultánsként jól ismeri a skandináv sós és édesvizeket egyaránt. Fanatikus horgász, aki szívesen fog apró sügereket is, de a lazac vagy akár mélytengeri halibuthorgászat sem áll messze tőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Dan Esox

13 Dan Esox

Dan Prorex konzultáns, aki 9 éves kora óra horgászik. Folyamatosan azon gondolkozik, hogyan válhatna jobbá a horgászatban, részt vesz a Prorex termékek kitalálásában és tesztelésében egyaránt. Egyik kedvenc hala a csuka (Prorex műcsalikkal), régi álma egy 20kg-os csuka fogása. Jól ismeri a brit és skóciai vizeket.  

  

 

 

PONTYHORGÁSZAT

Brian Skoyles

06 Brian Skoyles

Brian kész sokat utazni azért, hogy méltó ellenfelekkel tegye próbára páratlan tudását, legyen szó akár Nagy-Britannia hatalmas pontyairól, vagy Franciaország vizeinek óriásaival folytatott dzsungelharcról. Nyáron főleg a felszíni technikákra koncentrál, sok újítás kötődik a nevéhez ezen a téren, mesteri szinten tudja így rászedni a halakat.   

 

 

 

 Tom Dove

Tom Dove

Tom már 10 éves kora óta elismert horgász, számos hatalmas ponty szerepel fogásai listáján, köztük egy 25,8 kg-os angol óriás is. Egy ideje immár a Korda fejlesztő csapat tagjaként űzi a szigetország legnagyobb pontyait.

     

 

 

 

 

 Darell Peck

darell peck

Darrell elismert "pontyvadász", személyes rekordja nem kevesebb, mint 29,59 kg-ot nyomott a mérlegen. Sikereinek hátterében a gondos kutatás és tervezés áll, a megcélzott halak kifogásához mindezen túl ösztönös érzéke is hozzájárul. 

     

 

 

 

 

 Damian Clarke

damian clarke

Damian több mint 25 éve pontyhorgász, ráadásul megszállott Daiwa rajongó is. Angliai rekordja 20,4kg, európai rekordja 24,9kg felett van. A horgászcikk gyártásban eltöltött 15 év után Damian kulcsszerepet játszik a pontyhorgászat élvonalát képviselő Korda fejlesztő csapatában.

 

 

 

 

 Danny Fairbrass

07 Danny FairbrassDanny a pontyhorgászok körében méltán elismert Korda vállalat alapítója. Több mint 25 éve horgászik pontyra, és ma is ugyanolyan lelkesedéssel teszi ezt, mint gyerekkorában. Híres arról, hogy elképesztő távolságra rakétázik, ha csak lehet, bojlival horgászik. A húsz kiló feletti egyedeket célozza meg két angol zárt körű vizen és saját, Gigantica nevű taván Franciaországban.