Feel Alive.

Termék keresés:

4

DAIWA Pontyhorgászat - Puszta tó, Hegyszentmárton

Orsó: TOURNAMENT BASIA 45 SCW QD (Termékkód: 10121-050)
Bot: Infinity Carp 12'-3.60láb-méter, 3.25/3.75lbs (Termékkód: 11990-365, 11990-366)

 

1

DAIWA Infinity Carp

Az Infinity Carp botok egyesítik a legújabb DAIWA bottervezési technológiát a prémium és innovatív alkatrészekkel.

 

2DAIWA - Bag-es végszerelék

Halász Attila pontyhorgász tanácsadónk bemutatja, hogyan kell egy PVA bag-et betölteni. 

 

 

3DAIWA Tournament Basia 45 SCW QD

A Tournament Basia 45 SCW orsóval a DAIWA újra nyomatékosan bebizonyítja, mit lehet elérni a legmodernebb gyártási technológiák és műszaki know-how birtokában.

 

TN2

DAIWA - Jiges vezetési technika + csali szabadítás

Sztahovits Péter pergető tanácsadók bemutatja, hogy hogyan szokta eredményesen vezetni a plasztik csalikat. Illetve egy esetleges elakadás esetén, hogyan szabadítja ki a csalit.

 

TN3

DAIWA PROREX merítő + mérlegelő matrac

Ez a merítő optimális védelmet nyújt a halak számára. A teljes háló egy lágy, elasztikus gumikeverékből készül, nem sérti meg a halak nyálkarétegét és a horog sem akad bele.

 

TN4DAIWA - Drop Shot felszerelés

Bot: PX AGS
Orsó: Ballistic EX LT

 

TN5DAIWA - Drop shot szerelék kötése

Sztahovits Péter tanácsadónk bemutatja, hogyan szokott megkötni egy drop shot szereléket. Milyen körülmények között veti be ezt a technikát.

 

TN jig

DAIWA - Jiges vezetési technika

Koncz Dávid bemutatja a helyes jiges vezetési technikát. 

 

  

TN procyon

DAIWA - Procyon pergetőbot + Exceler orsó

Bot: Daiwa Procyon 2.25M, 3-12G (Termékkód: 11211-224)

Orsó: Daiwa Exceler 2500 (Termékkód: 10422-251)

  

TNDAIWA Emblem Carp + Emblem 45 SCW

Bot: Emblem Carp 3M 3.5LBS (Termékkód: 11997-305)
Orsó: Emblem 45 SCW (Termékkód: 10158-645)

 

 

ninja hattiDAIWA Ninja X Carp + Crosscast 45 SCW

Bot: DAIWA Ninja X Carp 3.90 M 3.5 LBS (Termékkód: 11595-397)
Orsó: Crosscast 45 SCW QD (Termékkód: 10250-500)
Crosscast ponytmerítő (Termékkód: 11561-175)

 

Untitled designDAIWA QD fékcsillag 45 SCW orsókhoz

Az új QDM fékállító gombbal meghosszabbítja a QD nagyhalas orsóinak fékútját. A
rövid QD fékút, azaz olyan 1/4 fordulat helyett a QDM gombbal 3/4 fordulat kell majd
a fék nyitott állásától a zárt állásig.

 

TN 2DAIWA N'ZON táskák és bottáskák

N‘ZON BOTTÁSKA 4 BOTHOZ (Termékkód: 13401-010)
N‘ZON CSALIS- ÉS ETETŐANYAGOS TÁSKA 60L (Termékkód: 3405-010)
N‘ZON EVA CSALISTÁSKA (Termékkód: 13305-050)

 

TN1Method feederezés Daiwa N'Zon botokkal

Az N'ZON Feeder termék kínálata egyesíti a DAIWA legkorszerűbb technológiai fejlesztéseit, mint az LT orsó technológia, vagy botok esetében a HVF Nanoplus karbon. Az N’ZON egy európai igényekre tervezett feeder kínálat, speciális botokkal, orsókkal, és minden szükséges kiegészítővel.

 

ma minden péksütemény 50

DAIWA Advantage Baits /Method Mix + Method Pellet Box/

Ebben a videónkban bemutatjuk, hogy egy method feederes horgászathoz milyen etetőanyagot javaslunk, illetve hogyan készítsük azt elő.

 

 

TN fg

FG KNOT - Fonott és monofil zsinór összekötése // Tippek & Trükkök

Koncz Dávid, a Daiwa Magyarország tanácsadója bemutatja az FG knot kötését lépésről lépésre. Ez egy olyan zsinórösszekötő csomó, amivel fonott zsinórt hozzá lehet kötni a fluoro carbon előkéhez, vagy más monofil zsinórokhoz.

 

TN klinch

DUPLA CLINCH - Gyorskapocs felkötése // Tippek & Trükkök

Videóban szereplő felszerelések:
Kapocs: Prorex kapocs 16 (Termékkód: 15408-000)
Fluoro carbon előke: Prorex FC leader super soft (Termékkód: 12995-040)

 

TN ninja

DAIWA NINJA X Spinning + NINJA LT // Felszerelések bemutatása

Orsó: NINJA LT 2500D (Termékkód: 10219-251)
Bot: NINJA X Spinning 2.10m, 3-15g (Termékkód: 11205-210)
Zsinór: J-Braid Grand x8 0.06 (Termékkód: 12793-006)

 

ujdonsagokÚJDONSÁGOK 2021

Milyen új termékek, fejlesztések várhatóak a 2021-es évre? Daiwa Emblem pontyozó botok, Crosscast és Black Widow Extension botok, Crosscast 45 SCW Spod orsó, megújult Prorex AGS pergető botok, megújult Exceler LT, Fuego LT és Legalis LT, és még sok más újdonság. 

 

nzonN'ZON

Az N‘ZON termékcsalád a Daiwa legújabb feeder kínálata. Egyesíti magában a legjobbakat a DAIWA technológia világából - LT orsó-technológiát, a Distance Control zsinórakasztó klipet, HVF Nanoplus karbontechnológiát - az európai feedertársadalom tapasztalt fejlesztőinek know-how-jával.  

 

3ADVANTAGE BAITS

A világbajnok horgász - Will Raison - a Daiwa szakembereivel együtt olyan minőségi etetőanyag termékcsaládot fejlesztettek ki, ami teljesíti a modern horgászok elvárásait: prémium alapanyagok, gyors elkészítés, könnyen kezelhető állag és hatékony működésbe lépés a vízbe kerüléskor.

 

orsok 2021ORSÓK 2021

Új anyagkombináció - Zaion Light - felhasználásával könnyebbek és erősebbek lettek az orsók. Az új MagSealed konstrukciónak köszönhetően a rotor és az orsóház közé víz és szennyeződés nem tud bejutni. Surlódásmentes tömítés, hogy az orsó mindig simán fusson, és még sok más újítás.

 

infinityINFINITY SYSTEM

Az új, minőségi és funkcionális táska- és tartozék-kínálatot a modern pontyhorgászat igényeire reagálva fejlesztettük ki. Minden táska PVC-, vagy thermoszigetelést kapott, problémamentesen tisztítható, letörölhető.

 

orsok 2020ORSÓK 2020

LT koncepció, MAGSEALED tömítés, TOUGH DIGIGEAR hajtómű, AIRBAIL felkapókar, MONOCOQUE BODY konstrukció, és egyéb fejlesztések.

 

 

 ujdonsagok 2020ÚJDONSÁGOK 2020

DAIWA ADVANTAGE BAITS, N'ZON termékcsalád, EMBLEM, BLACK WIDOW, EMCAST pontyos orsók, és még sok más újdonság a 2020-as évre. 

 

 

1IMAGE FILMEK

Hazai és nemzetközi Daiwa teszthorgászok szereplésével készült különféle videók. Legyen az egy új termék kipróbálása, egy eseménydús horgászat, vagy akár egy horgász show-n való részvétel.

 

 

2LT ORSÓK

Az új LT technológiával a DAIWA a megszokotthoz képest csökkentett méretezést vezet be a peremfutó orsóinál. Így az orsók erősebbek, mint a korábbiak voltak. Az orsóházba erősebb DIGIGEAR hajtás kerül, így jön létre az erő és kis tömeg tökéletes kombinációja.

 

3MŰCSALIK

Bemutató filmek a DAIWA műcsalikról. Nézd meg, hogy mozognak a víz alatt a Tournament széria wobblerei, vagy akár a Prorex plasztik és hibrid csalik. Bemutatjuk az újdonságainkat műcsali fronton, és megmutatjuk, hogy mit, mire és hogyan érdemes alkalmazni.

 

4MATCH ÉS FEEDER

Match- és feederbotos horgászathoz kapcsolódó termékkínálatot bemutató filmek. Bot és orsó újdonságok, tippek, trükkök, praktikák, amik segítségével eredményesek lehet ünk ezekkel a módszerekkel. 

 

5MULTIORSÓK

Ismerd meg a DAIWA baitcaster orsóit, illetve azok technológiai tulajdonságait. STEEZ, TATULA, VIENTO, ALPHAS, SALTIGA, SALTIST, PROREX multiorsók, és egyéb modellek. 

 

 

6PERGETŐ HORGÁSZAT

Legyen szó orsó, vagy bot választásról, műcsalikról, kiegészítőkről, vagy akár műcsali vezetésről, fárasztásról, technikákról, minden meg található itt egy helyen, ami pergetés.

 

 

7NAGYHALAS ORSÓK

Harcsázás, tengeri horgászat, vagy akár a pontyhorgászat is sokszor igényli a robosztus, erős felszerelést. Ezekhez a módszerekhez javasolt orsókat mutatjuk be videóinkban. 

 

 

8NYELETŐFÉKES ORSÓK

Bemutatjuk a DAIWA nyeletőfékes orsó kínálatát. EMCAST, BLACKWIDOW, EMBLEM, INFINITY és GS modellek.

 

 

9PECATÚRA HERNYÁK ARÉLLAL

Akit érdekel a feketesügér horgászata, hogy hol és milyen módszerrel érdemes őket becserkészni, vagy a multis pergetés, azoknak mindenképpen ajánljuk, hogy tartson velünk és Auréllal pecatúráinkon.

 

10PONTYHORGÁSZAT

Halász Attila pontyhorgász specialistánk bemutatja a horgászat ezen válfajának a legfontosabb tudnivalóit. Többek között az ehhez szükséges felszerelést.  

 

 

11TIPPEK ÉS TRÜKKÖK

Horgászmódszertől függetlenül összegyűjtöttünk minden olyan videót, ami segítséget nyújt abban, hogy eredményesek legyünk. Hazai és nemzetközi terszthorgászainktól vegyesen tanulhatunk.

 

 

12PROREX

A PROREX termékcsaládba speciális pergető felszereléseket tartoznak. Bemutatjuk ezeket a botokat, orsókat, műcsalikat és kiegészítőket, amik megkönnyítik nekünk a horgászatot, és ezáltal eredményesebbek tudunk lenni. 

 

18WILL RAISON

Will Rasion világbajnok Daiwa teszthorgász bemutatja azokat a praktikákat, amivel sikeresebbek lehetünk a vízparton. 

 

 

19ÚJDONSÁGOK 2019

Milyen új termékek, fejlesztések várhatóak a 2019-es évre? Certate LT, Freams LT, Emblem, Basia, Regalt, Revros orsók. Advantage Baits etetőanyagok és csalik. Prorex műcsalik, és sok más újdonság, ami a videókból kiderül. 

 

17ÚJDONSÁGOK 2018

Milyen új termékek, fejlesztések várhatóak a 2018-es évre? Tatula, Caldia, Emblem, Morethan, Exist, Prorex orsók. Prorex műcsalik, és sok más újdonság, ami a videókból kiderül. 

 

 

16ÚJDONSÁGOK 2017

Milyen új termékek, fejlesztések várhatóak a 2017-es évre? Black Widow, Windcast, Emblem, Cast'izm orsk. Prorex AGS botok és Prorex XR orsók. Prorex aprócikkek és számtalan egyéb újdonság, ami a videókból kiderül.

 

15ÚJDONSÁGOK 2016

Megmutatjuk, hogy milyen újdonságokra lehet a 2016-os évben számítani. Új Emblem, Cast'izm, Emcast, Basiair orsók. Silver Creek, Ballistic, Lexa botok és még számtalan újdonság.

 

 

13ÚJDONSÁGOK 2015

Megmutatjuk, hogy milyen újdonságokra lehet a 2015-ös évben számítani. Új Exist, Morethan, Infinity Q, Caldia, Tatula, Basiair orsók. Új Tournament AGN, R'Nessa, Shogun, Procaster, Exceler botok, és még sok más. 

 

14ÚJDONSÁGOK 2014

Milyen új termékek, fejlesztések várhatóak a 2014-es évre? Certate, Tatula, Emcast, Crosscast, Black Widow orsó, Lexa, Sweepfire, Laguna botok, műcsalik, kiegészítők, és még sok más.